Nytt badekar i huset

Det går mye tid til å passe på kaninene i hverdagen. Da er det godt å kunne ta seg et godt bad om kvelden.

Tidligere har vi bare hatt dusj, og dette er en løsning vi ikke har vært fornøyde med. Derfor har vi nå gått til innkjøp av et helt nytt badekar.

Badekaret vi har kjøpt er en relativt stor modell. Jeg fant det på den nye nettbutikken Bygghjemme (www.bygghjemme.no). Her var det svært mange forskjellige modeller å velge mellom. Siden vi liker å ha litt plass så gikk vi for et av de største. Overraskende nok var det heller ikke spesielt dyrt å kjøpe et slikt badekar. Dette var en opptur for oss i en hverdag som er preget av økonomiske utfordringer.

badekar

Badekaret er svært populært og hele familien har tatt det i bruk. Det er utrolig godt å kunne legge seg i badekaret, og glemme kaninene etter en lang arbeidsdag. Jeg får virkelig kommet meg til hektene igjen.

Det nærmer seg jul og det er spennende tider på gården. Vi dekorerer og gjør alt klart til den store dagen. I tillegg er jeg godt i gang med å bake årets utvalg av julekaker. Jeg tenker at badekaret er litt som en stor julegave til hele familien. Jeg tror ikke vi kunne ha kjøpt noe annet som alle hadde hatt så mye glede av.