Vakker skinnsofa i hus!

Etter mange år med en utslitt sofa så bestemte jeg meg endelig for å handle. Etter en del undersøkelser bestilte jeg en helt ny sofa fra Trademax.

Vanligvis er jeg svært sparsommelig når det kommer til investeringer på hjemmefronten. Den gamle sofaen var likevel for dårlig til at det gikk an å beholde den.

Som å sitte på gulvet
Med den gamle sofaen føltes det til slutt litt som å sitte på gulvet. Etter å ha tviholdt på den i flere år måtte jeg til slutt innse at dette ikke gikk lenger. Det var vemodig å si farvel til et møbel man har hatt i 20 år, men det er samtidig utrolig godt med en ny sofa i stua. Det er bare å gi honnør til Trademax som har solgt meg et ekte kvalitetsprodukt.

Ekte skinn
Den nye sofaen er laget i ekte skinn og er svært komfortabel. Dette er en type design som jeg alltid har vært svak for. I tillegg får man følelsen av at materialet er av svært god kvalitet. Tiden vil nok vise om dette er tilfellet. Om noe skulle skje så har nettbutikken uansett 5 års garanti på sofaer. Dette gjør at man får en ekstra sikkerhet ved kjøp. Denne fordelen er viktig når man bestiller noe så dyrt som en ny sofa.

Jeg nyter allerede de fine kveldene i den nye sofaen. Derfor krysser jeg fingrene for at jeg kan ha denne modellen i mange år.