En dyr sommar er over

Denne sommeren har absolutt vært en sommer hvor det har gått en masse penger for våre små kaniner. Vi har bygget i deres hus og i deres beite, og gjort plass til flere raser og flere dyr – men det siste er at de også har gnaget ned våre utemøbler, så vi har nå gjort en bestilling på nye møbler også.
Stoler i tre fungerer ikke
Selv om jeg foretrekker tre før plast har vi trolig innsett nå at det ikke egentlig fungerer optimalt har på gården der kaninene løper løs. Forrige uke fikk vi erfar i en dramatisk måte att de har gnagd på beinene på begge stoler og borden, da Anders falt ned og gikk rett ned i bakken. Etter at vi søkte på Internett for nye hagemøbler så fant vi det på trademax.no, så nå er det bare å vente på levering.
Det er ganske fint at du kan velge å få hjemkjøring av møblene for en ekstra kostnad. Det er ikke så dyrt å velge det, men det hjelper oss utrolig mye med vår tid her hjemme. Det tar ganske mye tid, energi, engasjement og planlegg for å fortsette å kjøre å hente store møbler, åka hjem med dem, bære, pakke ut, etc. Vi er glade hvis vi ikke må gjøre det, så vi betaler mer enn gjerne litt ekstra for den hjelpen.
Sist i familien: Pelle Palu
Forrige uke for vi og hentet hjem en ny kanin; Pelle Palu. Han er fra Sverige og har en veldig fin stamtavle bak ham – der han blitt far til mange kaniner som har vist seg å ha et virkelig godt humør kombinert med en veldig god helse. Nå er ideen at han vil leve med oss og delta i avl for omtrent ett år. Der etter vil han pensjonere seg og leve livet her hos oss sine siste dager.

pelle kanin

Hils på vår nye familiemedlem Pelle!

Pelle Palu blir den andre avlshann vi har hatt her i form av dvergvedder, og vi virkelig lengtet etter ham her på gården. Han har sjarmert hele familien med sin fantastiske personlighet og det er virkelig en rampete liten fyr ?