Bedre for kaninene

Du vet jo at vi har noen av våre kaniner løse innendørs, kanskje spesielt våre belgiske giganter. De får som regel gå inn og ut litt på terrassen for å ta del av alle typer av miljøer, men vi har så mye problemer med døren ut til terrassen som har blitt holdt stengt der i noen måneder nå. Men før jul har vi sørget for at vi skal bytte ut døren slik at kaninene kan få muligheten til å løpe ut og inn igjen, slik som de hadde gjort før. Man kan se på dem at de er langt mindre fornøyd uten den muligheten, så det føltes som et prioritert prosjekt.

Terskel-fri for mindre snuble
Vi har funnet den perfekte løsningen på www.bygghjemme.no i deres utvalg av skyvedører til terrasse. På denne måten unngår vi alle terskler som kaninene så lett snubler over, og det blir lett å slippe inn og ut kaninene lite som de ønsker. Siden har vi også bygget en sandkasse for dem ute på terrassen, som de kan grave i. Det kom faktisk etter at vi så en video på youtube om en hare i Sverige som begynt å bygge bo under en terrasse for ungene sine. Hvis du ikke har sett denne videoen må du bare gjøre det. Den er så fryktelig søt!

Pelle Palu liker livet i flokken
Vår nyeste medlem av familien ser ut til å nyte og føle seg bra her i pakken, sammen med de andre. Det beste han vet er pellets og mais, og vi har aldri møtt en kanin som kan gjøre sitt fornødne så mye som Pelle kan. Vi renser og rydder, men det er som det aldri tar slutt, haha. Han har imidlertid en god vekt og er mektig mobile og aktive av seg. Når vi la ham ut i hagen løper han rundt å gjører små hopp av glede i flere minutter av lykke. Det er fantastisk å se!

Vi bygger nå om i beiten for å gjøre at den kan takle den kommende vinteren, også, og vi ønsker å være klar med dette før den første snøen faller.

Så det er på tide for oss å slutte å skrive her og gå tilbake til arbeidet! Bye så lenge ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *