Kontakt oss

Vi holder til på Silovegen 18 i Kirkenær, og tar i mot alle som er interessert som kommer mellom seks på morgenen og ni på kvelden fra mandag til fredag. Skulle du komme litt tidligere eller senere, er ikke dette et stort problem. Vi er mer eller mindre alltid tilstede, så det er bare å svinge oppom. Etter avtale er det også mulig å komme i helgene.


Gården er ikke så langt fra Kirkenær sentrum, følger du rett og slett Jernbanevegen forbi Apotek 1, så forbi avkjørselen til Stasjonvegen (som ender opp i Bruvegen), og da er Silovegen neste avkjørsel til høyre. Følg denne veien selv forbi Dagmar Herstadsveg, og du vil snart komme til vår lille gård. Du vil se skilt ved avkjørselen til Silovegen og hos oss.

Kirkenær ligger som du muligens vet like ovenfor Kongsvinger, og det er omtrent like langt til Oslo som det er til Hamar, det vil si rundt 90 til 110 minutter hvis heldig. Det er om lag 13 mil til Oslo, men bare ni til Hamar. Det burde være enkelt å komme seg begge veier.

Skulle dere lure på noe som helst, svarer vi deg gjerne på mail. Kontakt oss via: anne@kaninforum.no.

Her kan vi for eksempel sende deg bilder av hele kaninkull, hvis ikke alle kaninene du skulle være interessert i å kjøpe. Du kan også få våre telefonnumre via mailen vår, hvis dette skulle være aktuelt for deg. Vi svarer gladelig på alle spørsmål og etterspørsler. Ta kontakt, og få en eller flere kaninvenner i dag!