Nye hagemøbler fra Trademax

Bor man på gård og driver med dyr, så må du like å være ute. Og det er ingen tvil om alle i familien vår liker å tilbringe rolige og varme sommerkvelder på uteplassen vår. Med en stor og god uteplass får man jo et ekstra rom i huset sitt, og den fyller mange behov. Vi har murt opp en grillplass, så her kan vi ha kjøkken og spisestue i tillegg til kosekrok, alt i ett!

Blir myggen for plagsom pleier vi å sette opp noen hjemmelagde myggfeller også. Alt man trenger til de er vann, sukker og gjær og en 1,5 liters brusflaske. Ved kutte flasken i to, sette toppen opp ned i bunnen og dermed putte litt vann, sukker og gjær oppi. Siden myggen går etter co2 så går den rett til flaska og unngår oss!

Til denne fantastiske uteplassen vår har vi nettopp gått til innkjøp av nye hagemøbler. De fant vi på trademax.no, og der var det mye fint! Hagemøbler fra Trademax er i meget god kvalitet og veldig fint design, så der var det ikke mye tvil. I tillegg ble de kjørt rett på døra, og totalprisen var veldig rimelig. Nå har vi en flott sofa, bord og stoler i samme stil og vi kan ha flere venner på besøk også uten å gå tom for sitteplasser. Er du på utkikk etter nye møbler anbefaler jeg virkelig trademax.no. Det er som sagt kjempestort utvalg så de fleste burde finne noe som passer her.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.