Vi utvider til flere kaniner

Før våre tester som har vært at flytta en del av våre kaniner innendørs så har vi foruten å kjøpe nye møbler også utviklet egne løsninger. Det virket best å gjøre det for å få en god løsning på den lille plass som vi har, og selv om det er mange gode møbler å kjøpe klar så krevde dette at Thor måtte ta opp en hammer og noen spiker og komme i gang. Ingen ferie for ham ?

Kanin oppdrett på to etasjer
Vi har nå laget to nivåer i et av rommene her hjemme for å gjøre plass til flere merder og flere steder. Fra Etagen er åpenbart trygg måte for kaninene å få både opp og ned fritt. Jeg personlig syntes det var en veldig god løsning, og hvis det fungerer bra, kan vi selv bygge en tredje etasje for å komme. For en start, tenkte vi at det vil være vår dvergvedder som kan flytte inn i rommet så får vi vurdere da, og se om vi skal prøve å sette sammen to forskjellige raser kan.

Thor tok bilen til Bygghjemme for å kjøpe litt mer materiale for bygging. Han var veldig glad og følte de hadde byggevarer med god kvalitet der, så da vet du hvis du selv ønsker å bygge fremover ? Når han kommer hjem så skal vi bare pynte med halm, høy, mat skåler, pinner og innredning og deretter få nok noen av våre babyer flytte i allerede i kveld. Det blir utrolig spennende å se hvordan det går!

liten kanin

Se så sjekk liten en ?

Planlegger en ny gruppe med kanin babyer i vinter
Snart begynner vår paringstid her og vi håper at vi blir nødt til å øke antallen i familien i vinter. I år har vi hovedsakelig fokusert på våre belgiske harer. Vi har lagt merke til at de har blitt mektig populær i familier med barn nå i det siste men jeg vet ikke hvorfor. Det er vanligvis Rex og Veddurerne som være de som er mest etterspurt. Men jeg antar at tidene forandrer seg ? For vår del spiller det ingen rolle. Alle raser er like verdifulle i vår familie og vi alle elsker kaniner som om de var våre barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *